Cursus Viscoach in Den Haag, geef je op!

0 1035
09 mrt

In Nederland vissen jaarlijks een half miljoen kinderen jonger dan 14 jaar. Deze kinderen zijn lid van een hengelsportvereniging om te kunnen vissen in viswater in de omgeving. Door kinderen goed te begeleiden, nemen we als georganiseerde hengelsport verantwoordelijkheid voor de zorg voor de vissen, het water en de natuur. Om hier op een goede manier invulling aan te geven, organiseren we de Cursus VIScoach en VISmeester.

Cursus op locatie

Op vrijdag 21 april organiseren we van 19.00 uur tot 22.30 uur een extra Cursus VIScoach op locatie in het clubgebouw van de ’s Gravenhaagse Hengelsportvereniging (GHV). Er zijn nog een paar plaatsen vrij. Ben jij dus namens je hengelsportvereniging vaak actief met jeugdvissers en wil je graag nog een aantal tips en trucs bij leren om de jeugd te enthousiasmeren voor de hengelsport? Meld je dan snel aan!

Aanmelden en meer informatie

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Petra Peeters via petra@sportvisserijzwn.nl of tel: 0162 –69 1003.
Kijk ook op de website van Sportvisserij Nederland voor meer informatie.

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Als je als vrijwilliger wilt deelnemen aan de Cursus VIScoach, moet je wel een VOG aanvragen. Eventuele kosten worden vergoed door Sportvisserij Nederland.