Internationaal Terugmeldweekend

0 1066
15 sep

Dit jaar organiseert BVK (Belangenvereniging Verantwoord Karperbeheer) samen met verschillende Spiegelkarperprojecten (SKP's) voor de vijfde keer het internationale terugmeldweekend. De bedoeling van dit evenement is om zoveel mogelijk terugmeldingen van spiegelkarpers te genereren. Terugmeldingen zijn nodig om de SKP's voldoende te kunnen monitoren. Ook de karperwerkgroep van Sportvisserij Zuidwest Nederland roept haar karpervissers op mee te doen! Het weekend vindt plaats van vrijdagavond 29 september tot en met zondagavond 1 oktober. Meedoen is simpel en vooral heel leuk met als ultieme hoofdprijs de felbegeerde BVK-trofee!

Meedoen 

Opgeven is niet nodig, heb je 1 of meerdere spiegelkarpers gevangen in het terugmeldweekend meld deze dan aan via rutger@sportvisserijzwn.nl onder vermelding van het internationale terugmeldweekend, voorzien van je naam,e-mail en telefoonnummer. Geef tevens je vangstlocatie en lengte en gewicht van de vis door zodat we zo gericht mogelijk aan de gang kunnen met matchen. Uiteraard stuur je ook een foto mee van de gevangen vis waarop minimaal de linkerflank van de vis goed in beeld is gebracht. Je kunt je melding ook doorgeven via de facebookpagina van Karperuitzetprojecten Sportvisserij Zuidwest Nederland. 

De enige voorwaarde om het wedstrijdweekend in de prijzen te kunnen vallen is het mee fotograferen van het, nu nog onbekende, item. Dat item van de editie 2017 wordt op verschillende websites en facebookpagina's bekend gemaakt op vrijdagmiddag 29 september rond 16.00.

Waar en hoe?

De karperwerkgroep van Sportvisserij Zuidwest Nederland doet mee met het SKP Benedenrivierengebied en SKP Bernisse / Brielse Meer. Wil je op ander water vissen, check dan of dit water via een andere vereniging of federatie mee doet aan het terugmeldweekend. Vis je op open water wat niet is aangesloten via een SKP maar wil je toch mee doen, meld je terugvangsten dan direct via spiegelkarpermelden@outlook.nl. 

Hoe je vist maakt niet uit, statisch achter de pieper of struinend met de pen, het mag allemaal! 

Prijzen

Buiten kans maken op de BVK wisseltrofee stelt Sportvisserij Nederland een fotocamera t.w.v. 300 euro beschikbaar voor degene die in het wedstrijdweekend de meeste niet-gematchte spiegelkarpers van open water meldt.

Speciaal voor haar eigen SKP's verloot de Karperwerkgroep van Sportvisserij Zuidwest Nederland dit internationale terugmeldweekend 10 tegoedbonnen t.w.v. 20 euro onder haar terugmelders!


Wil je meer informatie over het internationale terugmeldweekend, de BVK of SKP's van Sportvisserij Zuidwest Nederland, check dan de website van Belangenvereniging Verantwoord Karperbeheer of neem contact op via rutger@sportvisserijzwn.nl.

Klik hier voor de website van Belangenvereniging Verantwoord Karperbeheer.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties