Webwinkel


Op deze pagina vind je het overzicht van producten die je bij Sportvisserij Zuidwest Nederland kunt bestellen. Alle bedragen zijn inclusief verzendkosten binnen Nederland. Nederlandse klanten kunnen betalen met Ideal. Alle bestellingen worden in principe binnen twee werkdagen na ontvangst van betaling verzonden.

Buitenlandse klanten kunnen artikelen bestellen door een e-mail met de bestelgegevens te sturen naar webwinkel@sportvisserijzwn.nl

Snoekbaarsonttrekkingsvergunning 2015

Klik hier om een snoekbaarsonttrekkingsvergunning voor 2015 te bestellen

10 Stickers minimummaten zeevissen
Sportvisserij Zuidwest Nederland heeft nieuwe stickers laten maken met de wettelijke minimummaten van zeevissoorten in Nederland. De stickers passen perfect op de bekende zeeviskisten, zodat na vangst direct gekeken kan worden of de gevangen vis aan de maat is. Het meenemen van ondermaatse vis – wat voor veel sportvissers een doorn in het oog is – moet hierdoor voorkomen worden.
9,50 Meer info
Combi SportvisserREISgidsen Zeeland en Noordzeekust
Combi van de Sportvisserreisgids Zeeland en de Sportvisserreisgids Noord-Holland en Zuid-Holland.
12,50 Meer info
Dagtoestemming Sportvisserij Zuidwest Nederland
Schriftelijke toestemming om één dag te vissen in de wateren waar Sportvisserij Zuidwest Nederland visrechthebbende is. Deze toestemming is geldig zonder VISpas.
10,00 Meer info
DVD Vissen in Zuid-Holland
Vissen in Zuid-Holland is een spetterende DVD waarop 10 verschillende reportages te zien zijn.
6,50 Meer info
Schoef
Een schoef bestaat uit het mes van een kantenhakker of zeis die in het midden is vast gelast aan een ijzeren stok. Aan het uiteinde van deze staaf zit een ring en daaraan is een touw bevestigd.
50,00 Meer info