Webwinkel

Op deze pagina vind je het overzicht van producten die je bij Sportvisserij Zuidwest Nederland kunt bestellen. Alle bedragen zijn inclusief verzendkosten binnen Nederland. Nederlandse klanten kunnen betalen met Ideal. Alle bestellingen worden in principe binnen twee werkdagen na ontvangst van betaling verzonden. 


Buitenlandse klanten kunnen artikelen bestellen door een e-mail met de bestelgegevens te sturen naar webwinkel@sportvisserijzwn.nl


SportvisserREISgids Noordzeekust
Deze SportvisserREiSgids is bedoeld om de toerist, de beginnende en zeker ook de gevorderde zeevisser goed op weg te helpen aan de prachtige Noordzeekust. Het is een uniek naslagwerk met onder andere een overzicht van de beste visstekken van Texel tot aan Hoek van Holland. Daarbij is extra aandacht voor de visserij en specifieke mogelijkheden op "hot spot's, zoals de pieren van IJmuiden en Scheveningen. De gids bevat ook een lijst van winkeld met zeehengelsportartikelen, die u kunt bellen om vers zeeaas te reserveren.
7,50 Meer info
SportvisserREISgids Zeeland
Deze sportvisserREISgids Zeeland omvat meer dan 240 pagina´s met daarin eigenlijk alles wat je als zeevisser wilt weten: goede visstekken, de beste charterboten, veilige trailerhellingen, hengelsportwinkels, vistips en nog veel meer!
7,50 Meer info
Wormenspitvergunning 2017
Spitten van zeeaas is met deze vergunning mogelijk op de in de vergunning beschreven percelen rondom de Oosterschelde en Westerschelde en behoudens de rechten van derden. Niet gespit mag worden op als zodanig herkenbare visserij- en schelpdierenpercelen! Geldig zonder VISpas.
20,00 Meer info