Algemene voorwaarden


Levering? Zo spoedig mogelijk!
Sportvisserij Zuidwest Nederland bezorgt je Internetbestelling door heel Nederland en garandeert in ieder geval levering binnen 3 werkdagen. Wordt die termijn overschreden, dan krijg je daar zo snel mogelijk bericht van. Wil je vervolgens de koop ongedaan maken, dan wordt de koopovereenkomst kosteloos ontbonden. Sportvisserij Zuidwest Nederland stort het door jou betaalde bedrag zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 30 dagen volledig terug.

Betalen via Internet
- Bij aankopen via deze webwinkel weet je precies wat je koopt en wat je daarvoor betaalt. De prijs die bij het artikel vermeld staat, is de prijs inclusief BTW en verzendkosten.
- Administratieve fouten worden zo snel mogelijk gecorrigeerd.

Niet goed - geld terug
Is het artikel bij aflevering kapot of niet compleet, dan zorgt Sportvisserij Zuidwest Nederland voor vervanging. De kosten hiervan zijn voor rekening van Sportvisserij Zuidwest Nederland.
Voorwaarde is echter wel dat de klacht binnen 30 dagen gemeld wordt en dat het betreffende artikel binnen 30 dagen naar Sportvisserij Zuidwest Nederland terug gestuurd wordt. In deze gevallen zijn de verzendkosten voor onze rekening.

Is het artikel wel goed, maar heb je spijt van je aankoop? Je hebt een bedenktijd van 7 werkdagen om je goederen te retourneren. Kijk voor meer informatie bij 'bedenktijd'.

Bedenktijd
Wettelijk gezien heb je na ontvangst van de 'op afstand' gekochte goederen een bedenktijd van 7 werkdagen. Spijt van je aankoop? Retourneer de bestelling (of een deel daarvan) binnen 7 werkdagen na ontvangst van je bestelling. Opgaaf van redenen is niet nodig.
Voorwaarden zijn dat je de bevestigingsmail meestuurt, dat het artikel niet beschadigd is en dat het artikel nog in de originele verpakking zit (een eventuele verzegeling mag dus niet verbroken zijn).
Na ontvangst van je klacht ontvang je het totale aankoopbedrag uiterlijk binnen 30 dagen terug. Bij retourzending zijn de verzendkosten voor jouw rekening.

Sportvisserij Zuidwest Nederland kan in speciale gevallen afzien van de hierboven geschetste bedenktijd. Als Sportvisserij Zuidwest Nederland gebruikmaakt van die mogelijkheid, staat dat bij het artikel waar afwijking van de regel voor geldt, duidelijk vermeld.

Voor een zending die beschadigd of onvolledig bij je wordt afgeleverd, gelden andere regels. Kijk daarvoor bij 'Niet goed - geld terug'.

Speciale acties
Bij speciale acties wordt altijd de actieperiode vermeld. Bestellingen buiten deze periode kunnen niet meer tegen actieprijzen worden geleverd.

Sportvisserij Zuidwest Nederland kan niet aansprakelijk gesteld worden voor afwijkingen in prijzen, afbeeldingen en teksten.

Privacy gegarandeerd
Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website en we zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die je aan ons doorgeeft vertrouwelijk wordt behandeld.