Eerste selectiewedstrijd bijna van start; Geef je op!

0 2256
07 apr

Ook dit jaar organiseert Sportvisserij Zuidwest Nederland weer selectiewedstrijden voor de verschillende nationale kampioenschappen. Nieuw is dat de sportvisser zich zelf kan opgeven via onze webwinkel.

Het aanbod selectiewedstrijden is bijna onveranderd ten opzichte van vorig jaar. Wel nieuw is dat er weer met een team gevist kan worden. Een team bestaat uit vijf vissers. Deze vissers moeten allemaal lid zijn van een vereniging die bij Sportvisserij Zuidwest Nederland is aangesloten. Dit hoeft echter niet dezelfde vereniging voor alle teamleden te zijn.

Andere jaren was het gebruikelijk dat de (wedstrijd)secretaris de vissers van de vereniging aanmeldde voor de diverse wedstrijden. Dit jaar zal de inschrijving plaatsvinden via onze webwinkel. Dit mogen de sportvissers zelf doen. Natuurlijk kunt u als secretaris de aanmeldingen binnen uw vereniging nog steeds verzamelen en dan zelf via de webwinkel de inschrijvingen in één keer doorgeven.
Groot voordeel van opgeven via de webwinkel is dat we geen extra handelingen hoeven te verrichten; de deelnemers kunnen het reglement en de richtlijnen zelf downloaden. Ook dient men direct, via IDeal, te betalen.
Enige uitzondering is het opgeven van teams. Dit zal nog wel via een mail moeten gebeuren. In de mail moeten dan de namen van de teamleden staan. Zij moeten zich echter nog wel individueel aanmelden via de webwinkel!

Net als voorgaande jaren zullen er dit jaar bij de selectiewedstrijden voor volwassenen prijzen worden uitgekeerd. De beste twee van elk vak krijgen respectievelijk € 100,- en € 75,-. Daarnaast is er per sector van vijf vissers € 25,- te verdienen. Elke visser kan maar één prijs winnen. De sectorprijs voor de beste twee in een vak schuift dus door naar de volgende.