Hengelsportbestuurders in het zonnetje gezet

0 1021
14 jun

Onlangs zijn diverse hengelsportbestuurders in het zonnetje gezet. Sportvisserij Zuidwest Nederland heeft een onderscheidingenbeleid om personen te kunnen onderscheiden die zich op een bijzondere manier verdienstelijk hebben gemaakt voor Sportvisserij Zuidwest Nederland en/of de hengelsport in het algemeen.

Op woensdag 7 juni ontvingen Adriaan van Erk, Piet Vermulm, Jelle Wiersma en Jan Ottevanger van Hengelsportvereniging Zevenhuizen-Moerkapelle de Zilveren Federatiespeld uit handen van bestuurslid Ben Biondina.

Adriaan van Erk is vanaf februari 1978 penningmeester, draagt zorg voor de verenigingswebsite en heeft tijdelijk de functie van secretaris ingevuld.
Piet Vermulm is al sinds 1972 bestuurslid en is de stille kracht achter het organiseren van de wedstrijden, de jeugd en het onderhoud van de visstekken en vissteigers.
Jelle Wiersma is sinds 1987 bestuurslid en is de PR-man binnen de club. Hij verzorgt al jarenlang de uitslag, het verenigingsblad en assisteert bij alle wedstrijden.
Jan Ottevanger is in 1967 toegetreden tot het bestuur als secretaris en heeft vanaf de jaren ’70 tot 1998 de functie van voorzitter vervuld. Na een ziekteperiode is hij van 2006 tot heden wederom voorzitter van HSV Zevenhuizen-Moerkapelle.


Onderscheidingenbeleid

Er zijn vier onderscheidingen mogelijk. De Gouden Federatiespeld, Zilveren Federatiespeld, Erepenning en een attentie voor 100-jarig jubileum. Personen en/of hengelsportverenigingen kunnen hiervoor een aanvraag indienen bij Sportvisserij Zuidwest Nederland.

Meer informatie over het onderscheidingenbeleid kun je hier vinden.

Lintje voor hengelsportbestuurders

Onlangs ontvingen Ad van de Zanden en Hugo van Schijndel een Lintje voor hun jarenlange inzet voor de hengelsport. Ze zijn beiden enorm actief voor hun hengelsportvereniging Het Geduld in Beek en Donk. Ze werden op 26 april 2017 geridderd door de burgemeester en wethouders van de gemeente Laarbeek.Namens Sportvisserij Zuidwest Nederland allemaal van harte gefeliciteerd!
Gerelateerde berichten
Facebook reacties