Tweede clinic aan het Kanaal door Voorne

0 1158
04 jul

Zondag 2 juli organiseerde Sportvisserij Zuidwest Nederland een clinic aan het Kanaal door Voorne. Deze clinic is een vervolg op die op 28 mei in Oud-Gastel is georganiseerd. Doel is om, net als vorig jaar, twee teams af te vaardigen voor de Teamcompetitie U20/Dames.

Het was weer een leerzame dag voor de vissertjes maar ook voor de coaches, Jan van Schendel en Jeroen van den Broek. De vissertjes hebben zich op bijzondere wijze staande weten te houden onder de slechte weersomstandigheden aan het Kanaal door Voorne. Nadat er door de coaches eerst wat tips en trucs over het vissen waren uitgelegd, werd het lokvoer bereid en verdeeld, daarna zocht iedere visser een vissteiger om zelfstandig hun vismateriaal in gereedheid te brengen.

Dat de uitleg van de coaches geen loze verhaaltjes waren en goed door de deelnemers was onthouden bleek al snel nadat de lijnen te water waren gelaten, er werd vanaf de start vis gevangen en dat hield niet op totdat het eindsignaal was gegeven. De coaches waren dik tevreden over de kwaliteit en inzet van de deelnemers, en zij wisten zeker dat hier wel twee mooie teams van te maken zijn.
De gelukkige die een plaatsje krijgen in een van de teams, gaan deelnemen aan de Teamcompetitie die georganiseerd gaat worden door Sportvisserij Nederland. 

Bij deze willen we de coaches (Jan van Schendel, Luciën de Rade, Niels Evers en Jeroen van den Broek) bedanken voor hun inzet tijdens de clinics!


Gerelateerde berichten
Facebook reacties