Sportvissen aanwezig tijdens Jeugdvakantieland in AHOY Rotterdam

0 757
02 aug

Van maandag 7 t/m vrijdag 18 augustus 2017 wordt Ahoy Rotterdam omgetoverd tot het grootste speelplein van Rotterdam. Voor kinderen van 3 t/m 12 jaar is er 20.000 m2 speelplezier, waaronder activiteiten op het gebied van sportvissen voor met name de oudere kinderen.

Tien dagen lang

Jeugdvakantieland is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur en in het weekend gesloten. Tien dagen lang vol spannend, spectaculaire en leuke activiteiten is er te beleven. Het programma wordt gevormd door een mix van sport, spel, fun en educatie. Ook is er aandacht voor ouders en begeleiders in de vorm van leuke activiteiten en terrassen voor een pauzemoment. Vorig jaar werd dit unieke evenement door 20.000 kinderen bezocht.

Sportvissen

HSV Groot-Rotterdam is samen met Sportvisserij Zuidwest Nederland aanwezig tijdens dit unieke evenement. HSV Groot-Rotterdam is aanwezig met haar bekende castingbaan. Deze wordt uitgebreid met een gedeelte waar kinderen o.a. informatie kunnen verkrijgen over sportvissen en een tuigje kunnen maken met hulp van Vismeesters en Viscoaches van Sportvisserij Zuidwest Nederland. 

Kijk voor informatie over dit evenement op www.jeugdvakantieland.nl.