Verenigingsbestuurders onderscheiden

0 450
22 aug

Vrijdag 18 augustus zijn twee bestuurders van HSV Dreischor in het zonnetje gezet. Sportvisserij Zuidwest Nederland heeft een onderscheidingenbeleid om personen te kunnen onderscheiden die zich op een bijzondere manier verdienstelijk hebben gemaakt voor Sportvisserij Zuidwest Nederland en/of de hengelsport in het algemeen.

De heren Wessel de Wilde en Ad van der Werf van HSV Dreischor ontvingen tijdens de befaamde jaarlijkse Mosselavond de Zilveren Federatiespeld uit handen van directeur Björn Schutz.

Wessel de Wilde is algemeen bestuurslid sinds 26-11-1992. Ad van der Werf was eerst drie jaar algemeen bestuurslid alvorens hij op 24-11-1995 penningmeester werd. Beiden heren hebben zich als bestuurder op onderscheidende wijze ingezet voor hun vereniging.


Onderscheidingenbeleid

Er zijn vier onderscheidingen mogelijk. De Gouden Federatiespeld, Zilveren Federatiespeld, Erepenning en een attentie voor 100-jarig jubileum. Personen en/of hengelsportverenigingen kunnen hiervoor een aanvraag indienen bij Sportvisserij Zuidwest Nederland.

Meer informatie over het onderscheidingenbeleid kun je hier vinden.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties