Succesvol Jeugdvakantieland in AHOY

0 507
22 aug

Jeugdvakantieland stond voor tien dagen vol spannende, spectaculaire en vooral leuke activiteiten! Het programma werd gevormd door een mix van sport, spel, fun en educatie. Dit jaar was er ook ruim aandacht voor de sportvisserij.

De afgelopen twee weken spatte het enthousiasme af van de aanwezige kinderen en vrijwilligers in Jeugdvakantieland AHOY Rotterdam.
De opkomst was groot te noemen. In de gezellige stand van HSV Groot Rotterdam zijn maar liefst 669 tuigjes gemaakt. Onder bevlogen begeleiding van Vismeesters en Viscoaches van Sportvisserij Zuidwest Nederland en vrijwilligers van HSV Groot Rotterdam werd de jeugd de kneepjes en knoopjes van het tuigje maken bijgebracht. Ondertussen werden ook de ouders gastvrij ontvangen met een kopje koffie of thee en zaten ze te genieten van hun koters die megageconcentreerd bezig waren. Wanneer het dobbertje goed uitgepeild was in de daarvoor aanwezige peilbuis, mochten de kinderen het tuigje mee naar huis nemen. 

De castingbaan van HSV Groot Rotterdam was ook een succes. Daar meldden zich ruim 800 kinderen om het werpen onder de knie te krijgen en mee te doen aan een competitie. 

Veel foldertjes over ’visles op de basisschool’ zijn uitgedeeld. Opmerkingen van kinderen ‘dat ga ik aan de juf geven’ stonden niet op zichzelf.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties