Cruisen tijdens World Crank Cup 2017

0 771
22 sep

Op 5 en 6 oktober is het eindelijk zover, de 2017 editie van de World Crank Cup op ons Benedenrivierengebied! De Europese top van de roofvisserij zal 2 dagen lang de roofvis in en rondom de Biesbosch belagen met als hoofdprijs de felbegeerde World Crank Cup en jij kan erbij zijn als VIP!

De World Crank Cup is een nieuw concept waarbij internationale roofviscracks op uitnodiging en enkel gebruikmakend van de werphengel op roofvis vissen. Iedere deelnemer heeft zijn sporen verdiend in de roofvisserij en heeft minimaal 1 of meerdere kampioenschappen of wedstrijdwinsten op zijn naam staan. Wat te denken van Luc Coppens, Willem Stolk, Frédéric Julian, Dustin Schone en Kevin Hernandez.
Daarbij heeft dit evenement een verbindend element waarbij overheden, handel en media de handen ineenslaan om gezamenlijk de hengelsport te promoten! 


De vissers vissen 2 dagen lang, op vrijdag 6 oktober vaart een speciale VIP-boot langs het wedstrijdtraject met uitzicht op de cracks aan het werk en daar kun jij bij zijn! Sportvisserij Zuidwest Nederland geeft 4 tickets weg die je toegang geven tot de cruiseboot waarna je tevens getuige bent van de prijsuitreiking! Hier kun je de roofviscracks persoonlijk aan de tand voelen over hun speciale tips en tricks.

Wil jij meecruisen, geef je dan snel op via info@sportvisserijzwn.nl. Geef daarbij aan waarom jij aanwezig zou moeten zijn en wat je van de cruise verwacht. Aanmelden kan tot en met dinsdag 26 september, woensdag 27 september zullen de winnaars via persoonlijk bericht bekend worden gemaakt. De cruise vindt plaats vanuit Drimmelen en van 14:00 tot 17:00. 

Gerelateerde berichten
Facebook reacties