Even voorstellen: Bernardine de Laat

0 1343
18 jan

Graag wil ik me even voorstellen: mijn naam is Bernardine de Laat en ik ben per 3 januari gestart in de functie van facility/support medewerkster bij Sportvisserij Zuidwest Nederland. In deze functie ondersteun ik de belangenbehartigers en ben ik de duizendpoot op kantoor. Mijn leeftijd ga ik niet verraden maar ik ben moeder van een zoon van ondertussen 19 jaar.

Naast dat je mij aan de telefoon krijgt als je contact opneemt met Sportvisserij Zuidwest Nederland, handel ik ook de nodige administratieve werkzaamheden af en kan ik mijn creativiteit loslaten op het maken van flyers en het bijhouden van de website. Allemaal werkzaamheden die ik met veel plezier uitvoer daar ik mezelf graag uitdaag in creatief bezig zijn (ontwerpen, teksten schrijven). 

Ik vis zelf niet maar ik vind het wel reuze interessant om meer te weten te komen over deze bijzondere tak van sport. Mijn hobbies zijn grafisch ontwerpen en fotograferen. Ik ben dan ook regelmatig met mijn camera op pad om de mooie natuur in Nederland vast te leggen.

Ondertussen voel ik mij al als een vis in het water en hoop ik lange tijd deel uit te maken van dit leuke team. 

Gerelateerde berichten
Facebook reacties