VISmeesteravond bij Sportvisserij Zuidwest Nederland

0 1343
30 jan

Vrijdag 26 januari kwamen de VISmeesters van Sportvisserij Zuidwest Nederland bij elkaar in Drimmelen. De avond was bedoeld om in informele sfeer elkaar te ontmoeten en elkaar bij te praten over de huidige ontwikkelingen omtrent de jeugdwerkzaamheden, de vislessen en de inmiddels bekend gemaakte jeugdcijfers n.a.v. de verschillende onderzoeken.

Sommige VISmeesters hadden wel meer dan 100 km gereden om de avond bij te wonen, wat ook iets zegt over de betrokkenheid. Na ontvangst en opening door bestuurslid Willem Thoen, werd eerst wat gegeten.

Petra Peeters, medewerkster jeugdzaken bij Sportvisserij Zuidwest Nederland, heeft ook de VISmeesters onder haar hoede en gaf een tweetal presentaties. Gerwin Gerlach, medewerker jeugdzaken bij Sportvisserij Nederland haakte hier mooi op in met zijn presentatie: “de rol van de VISmeester ná de VISles”.

De VISmeesters waren gedurende de avond actief betrokken en positief kritisch. Goed om met elkaar te sparren over de verschillende items. Rond 21.30 uur werd de inspirerende avond afgesloten.


Aanmelden

Ben jij een sportvisser en wil je je graag inzetten als VISmeester, meld je dan aan bij Petra Peeters. Dit kan telefonisch op 0162-687260 of per mail. Petra kan je alle informatie geven over het VISmeesterschap en wat er voor nodig is om VISmeester te worden.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.