In memoriam: Gerrit den Haan

0 1089
05 feb

Onlangs ontvingen wij het trieste bericht dat Gerrit den Haan is overleden. Gerrit heeft in het verleden ontzettend veel betekend voor de hengelsport en dan met name op het gebied van wedstrijden. Gerrit was jarenlang voorzitter van de wedstrijdcommissie van de toenmalige Delta Federatie. Deze commissie organiseerde de zoute en de zoete Deltawedstrijden en organiseerde samen met Sportvisserij Nederland de selectiewedstrijden zout.

Gerrit was een uitstekende organisator en was recht door zee. Hij kocht de prijzen en was ook de grote animator van de jaarlijkse prijsuitreiking bij Non Plus Ultra in Woensdrecht waar de prijzen van het Deltaklassement werden uitgereikt. Verder was hij een verwoed wedstrijdvisser totdat zijn gezondheid hem in de steek liet.

Gerrit heeft enige jaren geleden ook de Zilveren federatie speld gekregen voor zijn bijdrage voor de hengelsport. De sportvisserij is Gerrit den Haan veel dank verschuldigd voor zijn inzet. Bestuur en medewerkers van Sportvisserij Zuidwest Nederland wensen nabestaanden veel sterkte toe.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties