Jaarlijkse BOA dag 2018

0 845
23 apr

Op zaterdag 14 april vond de jaarlijkse BOA dag van Sportvisserij Zuidwest Nederland plaats in Drimmelen. Deze keer stond de BOA dag speciaal in het teken van ‘samenwerking met externen’.

Vooraf was aan de BOA’s gevraagd vanuit het politienetwerk iemand uit te nodigen. Er was dan ook een grote vertegenwoordiging van de politie aanwezig met wie kennis werd gedeeld en werd geoefend. De instructeurs van STOP! en de begeleiders van de reddingsbrigade waren uiteraard ook aanwezig. In 4 trainingen werd een gevarieerd programma aangeboden met speciale aandacht voor het verbaliseren en komende regelgeving.

De BOA dag was strak georganiseerd en er werd goed geparticipeerd door de deelnemers.
Aan het einde van de dag was de belangrijkste les: ‘Doe wat je doet goed, maar je veiligheid staat voorop’.

De BOA’s van Sportvisserij Zuidwest Nederland zijn goede ambassadeurs die met hun Controle & Handhaving activiteiten deuren voor ons openen en geopend houden bij andere partijen.

 Gerelateerde berichten
18 04 2017 BOA dag 2017 0 2102 Op zaterdag 8 april vond de jaarlijkse BOA dag van Sportvisserij Zuidwest Nederland plaats in Drimmelen. In vier verschillende groepen werden de aanwezige BOA’s bijgespijkerd door Hans Fransen door middel van een STOP training. 18 04 2016 BOA-dag 2016 0 1465 Op zaterdag 9 april heeft de jaarlijkse BOA-dag weer plaatsgevonden aan de Biesboschweg in Drimmelen. Op een enkele uitzondering na waren alle BOA’s van Sportvisserij Zuidwest Nederland weer aanwezig om deel te nemen aan deze dag. Verder waren ook enkele kandidaat BOA’s uitgenodigd die hun interesse hebben getoond in het vak en meegekeken hebben om een indruk te krijgen van wat de BOA’s allemaal doen in de wereld van de sportvisserij. Tenslotte waren er ook vertegenwoordigers van de Handhavingseenheid Functioneel Parket van het Openbaar Ministerie, de direct Toezichthouder van de Politie Zeeland & West-Brabant en Sportvisserij Nederland aanwezig. 14 04 2015 BOA dag 2015 0 1749 Jaarlijks organiseert Sportvisserij Zuidwest Nederland een contactdag voor haar BOA’s. Zaterdag 11 april vond deze BOA dag weer plaats en waren alle BOA’s van Sportvisserij Zuidwest Nederland uitgenodigd om deel te nemen aan deze leerzame maar bovenal gezellige dag. De organisatie en uitvoering van deze dag was voor het vierde jaar weer in handen van STOP TRAINING. 15 04 2014 BOA Contact-dag 2014 0 1239 Jaarlijks organiseert Sportvisserij Zuidwest Nederland een BOA contact-dag voor haar BOA’s. Op 12 april waren alle BOA’s van Sportvisserij Zuidwest Nederland uitgenodigd om deel te nemen aan deze actieve en leerzame dag.