Vacature: Projectleider (36 uur per week)

0 830
23 apr

Sportvisserij Nederland is de landelijke overkoepeling van zeven regionale federaties, 800 hengelsportverenigingen en 570.000 sportvissers. Voor alle sportvissers in Nederland behartigt zij de belangen op nationaal en internationaal niveau. Verder worden de federaties en verenigingen ondersteund op een groot aantal werkvelden, zoals water- en visstandbeheer, promotie en voorlichting en bij juridische zaken en controle. In het kantoor in Bilthoven werken 50 personen, verdeeld over vier afdelingen.


Voor de afdeling Onderzoek & Advisering zijn wij op zoek naar een

Projectleider (36 uur per week)

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van projecten op het vlak van vis(standbeheer) en sportvisserijgebruik. Je levert bijdragen aan de ontwikkeling van de koers en vernieuwing van de organisatie.

Hoofdbestanddelen van de functie:
•Het initiëren en begeleiden van onderzoek t.b.v. projecten;
•Het (laten) uitvoeren van vaktechnische projectwerkzaamheden (verzamelen, beoordelen, interpreteren, rapporteren);
•Het (doen) begeleiden en coachen van projectmedewerkers;
•Het coördineren van VBC-werkzaamheden;
•Het leveren van bijdragen aan activiteiten m.b.t. voorlichting, belangenbehartiging, advisering of educatie.

Jouw profiel:
Wij zoeken een projectleider op hbo+ of academisch niveau met een opleiding en ervaring in de waterwereld. Om de functie goed te kunnen invullen is het noodzakelijk dat je minimaal vijf jaar ervaring hebt in het vakgebied, gedreven bent, kunt samenwerken en klantgericht bent. Je beschikt over analytisch denkvermogen, een ondernemende instelling, je werkt zelfstandig en bent enthousiast. Je bent iemand die gemakkelijk in- en extern communiceert. Uiteraard heb je affiniteit met de sportvisserij.

Sollicitatie: 
Belangstellenden kunnen hun motivatie en curriculum vitae voor 14 mei 2018 zenden naar Sportvisserij Nederland, t.a.v. Tineke Prins, afd. P&O, Postbus 162, 3720 AD Bilthoven, of naar prins@sportvisserijnederland.nl, onder vermelding van vacaturenummer O&A. Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Jan Kamman, tel 030-60 58 400.Gerelateerde berichten
Facebook reacties