Eerste selectiewedstrijd gevist

0 671
23 apr

Zaterdag 21 april is de eerste selectiewedstrijd gevist. Inzet was een plaats op het ONK 55-/55+ en het ONK Teams. Plaats van handeling was het Wilhelminakanaal - de "Roeibaan"- bij Tilburg.

In de categorie 55- deden 15 vissers mee, die verspreid zaten over vijf vakken. De beste vier "vakwinnaars" zouden zich plaatsen voor het ONK 55- dat in augustus georganiseerd wordt aan het Máximakanaal in 's-Hertogenbosch. Winnaar van deze categorie en tevens overall winnaar werd Niels Evers van OHV De Sportvissers. Niels wist ruim 8 kg te vangen.

De andere categorie waren de vissers ouder dan 55 jaar. Hier deden er 21 mee, wat betekent dat zes vissers zich konden plaatsen voor het ONK aan het Máximakanaal. Hier was het Adri van Baal van KEHV De Ruischvoorn die met de eer ging strijken. Adri ving bijna 3 kg.

Bij de Teams tenslotte was het OHV De Sportvissers die met negen punten de andere teams het nakijken gaf. Zij zullen aan het Noord-Willemskanaal een gooi doen naar de nationale titel.

De organisatie van deze wedstrijd kan niet zonder de inzet van vrijwilligers. Zij zorgden er samen met de organiserende vereniging - KEHV De Ruischvoorn - voor dat de dag foutloos is verlopen.

Klik hier voor de uitslagen van deze wedstrijd.

Gerelateerde berichten
Facebook reacties