Jeugdvakantieland 2018

0 473
26 apr

Van maandag 13 augustus t/m vrijdag 24 augustus 2018 wordt AHOY Rotterdam omgetoverd tot het grootste speelplein van Rotterdam in de vorm van Jeugdvakantieland. Voor kinderen van 3 t/m 12 jaar is er 20.000 m2 speelplezier te vinden. Jeugdvakantieland is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur, ook in het weekend. Twaalf dagen lang zijn er spannende, spectaculaire en leuke activiteiten te beleven.

Het programma wordt gevormd door een mix van sport, spel, fun en educatie. Ook is er aandacht voor ouders en begeleiders in de vorm van leuke activiteiten en terrassen voor een pauzemoment. Vanuit het hele land stromen kinderen en hun ouders toe om de hele dag door te brengen in de speelhallen van AHOY Rotterdam.


Tijdens dit evenement zal Sportvisserij Zuidwest Nederland samen met hengelsportvereniging Groot-Rotterdam, aanwezig zijn met een castingbaan, een plein om tuigjes te maken en met informatievoorziening op het gebied van o.a. visles op de basisschool en jeugdvissen.

Voor het maken van tuigjes met de kinderen zijn we op zoek naar VIScoaches en/of VISmeesters die ons hierbij willen helpen. Het is de bedoeling dat er in groepjes van maximaal vier kinderen een tuigje wordt gemaakt. Dit tuigje mogen de kinderen houden. Desgewenst krijgen de ouders/begeleiders, terwijl ze wachten, een kopje koffie aangeboden en kunnen ze eventueel kennismaken met een visdrilsimulator.

Zou jij ons misschien een dag kunnen helpen of wellicht zelfs wel meerdere dagen? Laat het ons dan weten! We streven ernaar om dagelijks onze stand te bemensen met 5 - 6 vrijwilligers. Voor degene die vorig jaar geholpen hebben; we zitten op een andere locatie waardoor de spreiding van de bezoekers beter zal verlopen. Vrijwilligers die helpen, kunnen twee vrijkaartjes p.p. ontvangen. Wanneer je daar gebruik van wilt maken, dan graag bij de aanmelding opgeven.

De deuren zijn open voor publiek van 10.00 uur -17.00 uur, wij zullen echter om 9.30 uur aanwezig zijn om alles voor te bereiden en dagelijks een briefing te houden, zodat iedereen weet wat hij / zij kan verwachten. Voor de lunch en de drankjes wordt gezorgd en je krijgt van ons een reiskostenvergoeding.

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Petra Peeters, medewerkster Jeugdzaken bij Sportvisserij Zuidwest Nederland via mail of tel: 0162-687260.

Graag vernemen wij of je ons kunt helpen en op welke dag(en) je beschikbaar bent.
Zou je bij aanmelding de volgende gegevens willen doorgeven:
Naam, adres en mobiel nummer en of je wel of geen vrijkaartjes wilt.

Heb je je al opgegeven, dan hoef je dat niet nogmaals te doen en bedanken wij je hartelijk voor je aanmelding!