Water Natuurlijk zoekt kandidaten bestuur waterschap

0 1144
27 jun

Tilburg/Uden – In maart 2019 vinden er weer verkiezingen plaats voor de besturen van waterschappen. Water Natuurlijk Brabant is voor de Brabantse waterschappen op zoek naar enkele kandidaten met bestuurlijke ervaring. Volgens interim voorzitter Ernest de Groot zijn er voor elk waterschap 3-4 goede kandidaten nodig, met name jonge (<40) en/of vrouwelijke kandidaten.

Het gaat om de waterschappen Aa en Maas, De Dommel en Brabantse Delta. Regionaal bekende kandidaten met veel waterhuishoudkundige, ecologische en/of politiek-bestuurlijke kennis en ervaring zijn welkom. Men behartigt bij Water Natuurlijk het belang van natuurboeren, burgers en buitenlui en van de natuur (flora en fauna) zelf. Het zou mooi zijn als er ook sportvissers zich kandidaat willen stellen.

Aanmelding

Water Natuurlijk is de grootste waterschaps-partij van Nederland. Alle potentiële kandidaten kunnen zich tot 14 juli 2018 melden bij secretaris Frans Swinkels, Frans.Swinkels@brabantsemilieufederatie.nl. Water Natuurlijk Brabant kan verder ook nog wel wat handjes gebruiken bij de komende verkiezingscampagne. Ook hiervoor kunt u zich aanmelden bij Frans Swinkels.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.