Supertoffe jeugdVISdag in Valkenburg (23 juni)

0 488
13 jun

Vis jij graag en wil jij nog meer leren over het vissen op voorn, brasem, karper, snoek, baars en zeevissoorten? Dan is de supertoffe jeugdVISdag op zaterdag 23 juni 2018 iets voor jou. Lees meer...

Deelname staat nu ook open voor kinderen van 9 t/m 17 jaar (lid of geen lid) uit andere plaatsen die dan op onderstaande flyer staan. Kortom: open inschrijving voor alle jeugdvissers van 9 t/m 17 jaar. Deelname is gratis en voor de benodigde hengelsportmaterialen, de lunch en drinken wordt gezorgd.

Voor meer informatie over de jeugdVISdag kun je terecht op www.sportvisserijmidwestnederland.nl of Facebook.

Aanmelden voor 18 juni
Ben je tussen de 9 en 18 jaar meld je dan voor 18 juni aan via een e-mail naar peter@smwn.nl of één van de organiserende verenigingen. Een VISpas is niet verplicht voor deelname, want wij regelen een dagvergunning voor alle deelnemers.

Dus ken je iemand die een keer wil vissen maar geen VISpas heeft? Ook diegene mag aan de jeugdVISdag deelnemen, maar hij/zij dient zich hiervoor wel aan te melden. De aanmeldtermijn is verlengd tot en met 18 juni.

Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.