Sportvissen tijdens Waterpoort Weekend

0 578
21 jun

Afgelopen weekend organiseerden diverse gastheren en –vrouwen van Waterpoort tal van bijzondere activiteiten om het gebied te beleven. Een unieke kans voor bewoners en toeristen om kennis te maken met schoonheid die de natuur, het water en het erfgoed van het Waterpoortgebied te bieden heeft.

Waterpoort, rondom het Volkerak-Zoommeer, ligt op het grondgebied van de Brabantse gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen, Halderberge, Moerdijk, het Zeeuwse Tholen en het Zuid-Hollandse Goeree-Overflakkee. Het is onderdeel van het Uitvoeringsprogramma Zuidwestelijke Delta waarin naast de betrokken gemeenten en de provincie ook Waterschap Brabantse Delta, terreinbeheerders, onderwijs en ondernemers samen optrekken.

Rondom Blauwe Sluis (tussen Steenbergen en Kruisland) was het hele weekend van alles te beleven op en rond de kreken. Zo organiseerde HSV De Kruisweel op vrijdag een visles met groep 8 van de Zonnebergschool en op zaterdag had de vereniging een leuke informatiestand waar door de jeugd ook tuigjes werden gemaakt.


Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.