Tweede ronde Clubkampioenschap gevist

0 953
10 jul

Afgelopen weekend zijn de laatste wedstrijden van de tweede voorronde van het Clubkampioenschap gevist. Er zijn nu nog zes verenigingen over die in de derde en laatste voorronde gaan uitmaken wie zich plaatst voor de finale die op 16 september plaats zal vinden aan het Kanaal door Voorne.

De meeste verenigingen visten één wedstrijd. Vier verenigingen visten een uit- en thuiswedstrijd. HSV De Gender en KEHV De Ruischvoorn maakten het hierbij wel erg spannend. De Gender had met 38-17 tijdens de thuiswedstrijd een flinke voorsprong genomen. In Tilburg wist De Ruischvoorn echter met dezelfde cijfers te winnen! Het vangstgewicht moest uiteindelijk de doorslag geven en maakte dat De Gender door is naar de volgende ronde.

De derde voorronde gaat gevist worden in het weekend van 1 en 2 september. Visclub De Bleeken, de allereerste Clubkampioen, neemt het dan op tegen nieuwkomer HSV De IJzeren Man. De huidige Clubkampioen, HV De Watergeus gaat tegen HSV Groot Woudrichem proberen om een nieuwe finaleplaats veilig te stellen. Tenslotte vist het combinatieteam HSV ’t Bliekse/HSV ’t Alfertje tegen HSV De Gender.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.