Voorrondes federatieve kampioenschappen jeugd

0 1452
09 jun

De voorrondes van de federatieve kampioenschappen jeugd zijn achter de rug en de deelnemers voor de finale zijn bekend. Er waren 4 voorrondes gepland, maar helaas is de voorronde die gepland stond in Berlicum op 14 mei niet doorgegaan omdat er te weinig aanmeldingen waren.

Op 21 mei werd de eerste voorronde gevist in Zevenbergen aan het Stadswater. Hier waren 20 vissers aanwezig. 7 bij de categorie A, 11 in de categorie B en 2 in de categorie C. Helaas vielen de vangsten op dit water een beetje tegen, maar toch waren er sterke winnaars. In de categorie A won Yordi Dekkers met 4540 gram, in de categorie B won Jean Paul Malipaard met 721 gram en in de categorie C waren er twee winnaars: Mariska van Andel en Skye van den Bosch. Beiden wisten 40 gram bij elkaar te hengelen.

Klik HIER voor de complete uitslag en de geplaatste deelnemers van de voorronde in Zevenbergen.

28 mei stond de voorronde in ’s Gravenmoer op het programma. Er werd gevist aan de Donge. Er waren 9 deelnemers aanwezig. Er werden slechts 4 Blankvoorns, 2 Zeelten en 2 Baarzen gevangen. De deelnemers die vis wisten te vangen zijn geplaatst voor de finale. Dit zijn Robin van Beurden (Cat. A), KillianMelsen (Cat. B), Bjorn Beekers (Cat. B), Mike Lubbers (Cat. C) en Luke Lubbers (Cat. C).

Klik HIER voor de complete uitslag en de geplaatste deelnemers van de voorronde in ’s Gravenmoer.

4 juni is de laatste voorronde gevist in Groot Ammers. Er werd gevist aan de Ammerse Boezem. De opkomst was goed. Er waren 23 deelnemers aanwezig, waarvan er slechts 4 geen vis wisten te haken. Rik Verbogt won bij de A Categorie door 60 gram vis te vangen. Bij de B Categorie was Giovanni Visser de gelukkige winnaar met 3520 gram en in categorie C wist Maarten van den Heuvel er met de winst van door te gaan met 420 gram.

Klik HIER voor de complete uitslag en de geplaatste deelnemers van de voorronde in Groot Ammers.


Op 3 september wordt de finale van het Federatief Kampioenschap gevist in Zevenbergen. Dit zal een spannende strijd gaan worden!

 

Gerelateerde berichten
Facebook reacties