Verslag Federatief kampioenschap Junioren

0 470
04 jul

Op zaterdag 18 juni 2022 stond het federatief kampioenschap junioren op het programma. Deze wedstrijd werd gevist onder tropische omstandigheden op het complex van HSV Altijd Beet te Schijndel.

Na een welkomstwoordje van de organisatie gingen de deelnemers snel naar hun plekken om de spullen klaar te maken. Na het startsignaal werden al snel de eerste vissen gehaakt, het bleek om grote vissen te gaan. Menig brasem en karper testte het materiaal tot het uiterste.

Vanwege de warmte besloot de organisatie een korte eet- en drinkpauze in te lassen, waarna de strijd weer verder ging. Na de pauze werd weer goed gevangen! Tot twee keer toe werd een enorme steur gehaakt, maar deze vis wist de strijd te winnen van de vissers.

 

Na de weging snel door met de prijsuitreiking, want ook deze wedstrijd had uiteraard een winnaar. Dit alles niet door de vrijwilligers van HSV Altijd Beet nogmaals te bedanken voor de zeer gastvrije ontvangst.

Uitslag

U25:

UitslagNaam DeelnemerStek Gewicht:
 1Bram Reijntjes 6  39.932
 2Linsey Plasschaert 4 16.938

U20:

UitslagNaam DeelnemerStek Gewicht
 1Wesley Plasschaert 1618.948
 2Melloney Plasschaert 1816.063
 3Robin v.d. Laar 9 8.067
 4Luc v.d. Bergh 11 6.402 
 



Alle deelnemers gingen met een goodiebag naar huis, dit naast de plaatsing voor het Nationale kampioenschap later dit jaar in de Lage Vaart.
 
De volgende wedstrijd die op het programma staat is het federatief kampioenschap Vrije Hengel. Klik hier om je in te schrijven!

Meer foto's zien?

Hier vind je de downloadlink naar alle foto's die tijdens de wedstrijd zijn genomen.


Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.