Webwinkel

Op deze pagina vind je het overzicht van producten die je bij Sportvisserij Zuidwest Nederland kunt bestellen. Alle bedragen zijn inclusief verzendkosten binnen Nederland. Nederlandse klanten kunnen betalen met Ideal. Alle bestellingen worden in principe binnen twee werkdagen na ontvangst van betaling verzonden. 


Buitenlandse klanten kunnen artikelen bestellen door een e-mail met de bestelgegevens te sturen naar webwinkel@sportvisserijzwn.nl


5 Stickers minimummaten zeevissen
Sportvisserij Zuidwest Nederland heeft nieuwe stickers laten maken met de wettelijke minimummaten van zeevissoorten in Nederland. De stickers passen perfect op de bekende zeeviskisten, zodat na vangst direct gekeken kan worden of de gevangen vis aan de maat is. Het meenemen van ondermaatse vis – wat voor veel sportvissers een doorn in het oog is – moet hierdoor voorkomen worden.
5,00 Meer info
Dagtoestemming Sportvisserij Zuidwest Nederland
Schriftelijke toestemming om één dag te vissen in de wateren waar Sportvisserij Zuidwest Nederland visrechthebbende is. Deze toestemming is geldig zonder VISpas. Let op! Bestel je toestemming tijdig; er dient altijd minimaal twee dagen tussen de besteldag en leverdag te zitten. Lukt dit niet, dan adviseren wij je de toestemming op ons kantoor in Drimmelen af te halen tijdens kantooruren of bij 1 van onze verkooppunten. Nb. kinderen jonger dan 14 jaar, die meevissen met een ouder met een Vispas of dagtoestemming van Sportvisserij Zuidwest Nederland, hoeven zelf geen schriftelijke toestemming te kopen.
10,00 Meer info
DVD Vissen in Zuid-Holland
Vissen in Zuid-Holland is een spetterende DVD waarop 10 verschillende reportages te zien zijn.
6,50 Meer info
Federatief kampioenschap jeugd, vaste hengel
Schrijf je hier in voor het Federatief kampioenschap jeugd, vaste hengel op 7-9-2019
5,00 Meer info
Jeugddagtoestemming
Schriftelijke toestemming om één dag te vissen in de wateren waar Sportvisserij Zuidwest Nederland visrechthebbende is. Deze toestemming is geldig zonder jeugdVISpas voor kinderen die op 1 januari nog géén 14 jaar zijn. Let op! Bestel je toestemming tijdig; er dient altijd minimaal twee dagen tussen de besteldag en leverdag te zitten! Lukt dit niet, dan adviseren wij je de toestemming op ons kantoor in Drimmelen af te halen tijdens kantooruren of bij 1 van onze verkooppunten. Nb. kinderen jonger dan 14 jaar, die meevissen met een ouder met een Vispas of dagtoestemming van Sportvisserij Zuidwest Nederland, hoeven zelf geen schriftelijke toestemming te kopen.
2,50 Meer info

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.