Webwinkel

Op deze pagina vind je het overzicht van producten die je bij Sportvisserij Zuidwest Nederland kunt bestellen. Alle bedragen zijn inclusief verzendkosten binnen Nederland. Nederlandse klanten kunnen betalen met Ideal. Alle bestellingen worden in principe binnen twee werkdagen na ontvangst van betaling verzonden. 


Buitenlandse klanten kunnen artikelen bestellen door een e-mail met de bestelgegevens te sturen naar webwinkel@sportvisserijzwn.nl


Dagtoestemming Sportvisserij Zuidwest Nederland
Schriftelijke toestemming om één dag te vissen in de wateren waar Sportvisserij Zuidwest Nederland visrechthebbende is. Deze toestemming is geldig zonder VISpas. Let op! Bestel je toestemming tijdig; er dient altijd minimaal twee dagen tussen de besteldag en leverdag te zitten. Lukt dit niet, dan adviseren wij je de toestemming op ons kantoor in Drimmelen af te halen tijdens kantooruren of bij 1 van onze verkooppunten. Nb. kinderen jonger dan 14 jaar, die meevissen met een ouder met een Vispas of dagtoestemming van Sportvisserij Zuidwest Nederland, hoeven zelf geen schriftelijke toestemming te kopen.
10,00 Meer info
DVD Vissen in Zuid-Holland
Vissen in Zuid-Holland is een spetterende DVD waarop 10 verschillende reportages te zien zijn.
6,50 Meer info
Federatief Kampioenschap Zout
Schrijf je hier in voor het Federatief Kampioenschap Zout/selectiewedstrijd Open Nationaal Kampioenschap Kustvissen (Heren)
10,00 Meer info
Jeugddagtoestemming
Schriftelijke toestemming om één dag te vissen in de wateren waar Sportvisserij Zuidwest Nederland visrechthebbende is. Deze toestemming is geldig zonder jeugdVISpas voor kinderen die op 1 januari nog géén 14 jaar zijn. Let op! Bestel je toestemming tijdig; er dient altijd minimaal twee dagen tussen de besteldag en leverdag te zitten! Lukt dit niet, dan adviseren wij je de toestemming op ons kantoor in Drimmelen af te halen tijdens kantooruren of bij 1 van onze verkooppunten. Nb. kinderen jonger dan 14 jaar, die meevissen met een ouder met een Vispas of dagtoestemming van Sportvisserij Zuidwest Nederland, hoeven zelf geen schriftelijke toestemming te kopen.
2,50 Meer info
SportvisserREISgids Noordzeekust
Deze SportvisserREiSgids is bedoeld om de toerist, de beginnende en zeker ook de gevorderde zeevisser goed op weg te helpen aan de prachtige Noordzeekust. Het is een uniek naslagwerk met onder andere een overzicht van de beste visstekken van Texel tot aan Hoek van Holland. Daarbij is extra aandacht voor de visserij en specifieke mogelijkheden op "hot spot's, zoals de pieren van IJmuiden en Scheveningen. De gids bevat ook een lijst van winkeld met zeehengelsportartikelen, die u kunt bellen om vers zeeaas te reserveren.
7,50 Meer info

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.