Schriftelijke toestemmingen

Jeugddagtoestemming
Schriftelijke toestemming om één dag te vissen in de wateren waar Sportvisserij Zuidwest Nederland visrechthebbende is. Deze toestemming is geldig zonder jeugdVISpas voor kinderen die op 1 januari nog géén 14 jaar zijn. Let op! Bestel je toestemming tijdig; er dient altijd minimaal twee dagen tussen de besteldag en leverdag te zitten! Lukt dit niet, dan adviseren wij je de toestemming op ons kantoor in Drimmelen af te halen tijdens kantooruren of bij 1 van onze verkooppunten. Nb. kinderen jonger dan 14 jaar, die meevissen met een ouder met een Vispas of dagtoestemming van Sportvisserij Zuidwest Nederland, hoeven zelf geen schriftelijke toestemming te kopen.
2,50 Meer info
Wormenspitvergunning 2019
Spitten van zeeaas is met deze vergunning mogelijk op de in de vergunning beschreven percelen rondom de Oosterschelde en Westerschelde en behoudens de rechten van derden. Niet gespit mag worden op als zodanig herkenbare visserij- en schelpdierenpercelen! Geldig zonder VISpas.
35,00 Meer info
Dagtoestemming Sportvisserij Zuidwest Nederland
Schriftelijke toestemming om één dag te vissen in de wateren waar Sportvisserij Zuidwest Nederland visrechthebbende is. Deze toestemming is geldig zonder VISpas. Let op! Bestel je toestemming tijdig; er dient altijd minimaal twee dagen tussen de besteldag en leverdag te zitten. Lukt dit niet, dan adviseren wij je de toestemming op ons kantoor in Drimmelen af te halen tijdens kantooruren of bij 1 van onze verkooppunten. Nb. kinderen jonger dan 14 jaar, die meevissen met een ouder met een Vispas of dagtoestemming van Sportvisserij Zuidwest Nederland, hoeven zelf geen schriftelijke toestemming te kopen.
10,00 Meer info

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.